Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Mascherano: Jeg håber, at Neymar kommer tilbage

Transfermarked - 17. april 2020




Javier Mascherano havde fornøjelsen af at vinde alle titler på klubplan med Barca og nede fra sin position som centralt forsvarsspiller kunne han kigge op i banen og se Messi, Suárez og Neymar ødelægge det ene forsvar efter det andet. Argentineren håber, at Neymar vender retur.

- Den anden dag genså jeg Champions League-finalen i Berlin og det, som de tre oppe i front skabte, var imponerende. Neymar, Suárez, Messi... de alle havde en position på holdet og de alle hjalp i presspillet. De tilføjede en kynisme til vores spil.

- Jeg håber, at Neymar vender tilbage til Barca og at de kommer til at spille sammen igen. At se dem sammen ville være fantastisk for klubbens og fansene, fortæller Mascherano, som også tilføjer, hvad Luis Enrique blandt andet ændrede da han tog over for Pep Guardiola:

- Han trænede os i at spille fodbold længere tilbage i banen, så modstanderen blev presset til at gå længere frem i banen. Sandheden er, at vi havde mange strenge at spille på - vi kunne omstille os til hver situation.

Mascherano nåede at spille 334 kampe for Barca og scorede blot ét mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mascherano: Jeg håber, at Neymar kommer tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder