Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Liste: 5 alternativer til Lautaro Martinez

Transfermarked - 24. april 2020




Barca bliver nødt til at gardere sig såfremt man ikke formår at køre Lautaro Martinez-handlen i hus til sommer. Klubben er interesseret i ham, men man er også af den overbevisning, at man helst ønsker at inkludere spillere i handlen fremfor at betale angriberen fri for 111 millioner euro.

Som bekendt falder Lautaros frikøbsklausul til 111 millioner euro til sommer, og den mulighed kan Barca udnytte. Man står dog i en situation, hvor man skal betale store summer for Neymar og i forbindelse med at man ingen penge tjener lige nu på grund af coronavirussen, så bliver klubben nødt til at have nogle alternativer i ærmet såfremt man ikke får kørt Lautarto Martinez i hus.

De 5 alternativer
Timo Werner - RB Leipzig
Alexander Isak - Real Sociedad
Tammy Abraham - Chelsea
Jonathan David - Gent
Victor Osimhen - Lille

Barca er allerede i gang med forarbejdet og senest kunne Mundo Deportivo fortælle, at Eric Abidal havde været i Tyskland for at tale med Timo Werners far omkring et muligt sommerskifte hvis muligheden byder sig. Barca sørger for at spille på flere heste og holde mulighederne åbne, da intet er sikkert indtil en kontrakt er underskrevet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Liste: 5 alternativer til Lautaro Martinez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder