Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca og Juve tæt på Arthur-aftale!

Transfermarked - 28. april 2020




Barca og Juventus er i avancerede forhandlinger lige nu. Sådan lyder beskeden fra Mundo Deportivo, som igennem deres netværk har støvet historien op. Arthur er angiveligt øverst på listen i Juventus, som gerne ser brasilianeren skifte denne sommer. Hvad Barca får til gengæld er endnu ikke til at vide.

Juventus kontaktede Barca for et par uger siden for at høre mere om Arthurs situation. Barca skulle angiveligt have gjort det klart, at man kan finde en løsning - men at den næppe bliver billig for italienerne. Miralem Pjanic, Rodrigo Bentancur og Federico Bernardeschi nævnes som en del af en mulig byttehandel.

- Jeg har ikke talt med andre klubber. Jeg har kun talt med Barca, men det var mere idéer, som kom på bordet uden at være konkret, har Bernardeschis agent Bozzo udtalt for nyligt, og samtidig slog han fast, at Bernardeschi ikke har planer om at forlade Juventus - men det er typiske kommentarer, da man ikke ønsker at skabe ravage.

Der er altså tale om, at man lige nu forsøger at finde frem til en aftale, som glæder begge parter. Mange klubber vil i disse dage forsøge at bytte sig til spillere, da klubberne ingen penge tjener på grund af coronavirus. Ligesom Barca forsøger at bytte sig til både Neymar og Lautaro, vil Juventus altså bytte sig til Arthur.

Der forventes ikke at komme et gennembrud i handlen inden for de kommende dage - der er tale om adskillige uger, da man samtidig ønsker at se hele situationen an omkring coronavirus.

Der er dog det faktum, at der er tale om avancerede handler og dermed må man formode, at de to klubber nok skal komme frem til en aftale - om det så udløser et decideret skifte vides endnu ikke. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca og Juve tæt på Arthur-aftale!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder