Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iniesta skamroser Arturo Vidal

Nyheder - 3. juni 2020
Iniesta skamroser Arturo Vidal

©


Spørgsmålene omkring Arturo Vidals fremtid har været mange, men chileneren selv ønsker at blive i Barca da han tror på, at han på Camp Nou har størst chance for at vinde Champions League. Canal de Futbol de Chile har haft kontakt til Andrés Iniesta, som blev bedt om at sætte nogle ord på den chilenske Barca-spiller.

- Vidal er en fantastisk spiller. Det er ikke noget nyt. Han har været en vigtig brik for de hold, som han har spillet på, og for det chilenske landshold. Der er mange meninger om Barcelonas spillestil, men en god spiller som Vidal har natrligvis en plads på holdet.

- Vidal løber meget; han går både frem i angreb og tilbage i forsvar. Han er god til kombinationsspillet og han er fyisk set rigtig stærk. Han har helt sikkert kvaliteten til at spille i Barca. Som klub skal man også kigge efter alsidighed, fortæller Iniesta.

Siden skiftet fra Bayern München har Vidal deltagt i 85 Barca-kampe og scoret 9 mål. Blandt disse mål finder man det flotte mål mod Real Madrid på Camp Nou, hvor han netop tog et stærkt løb fra midtbanen og helt ind i feltet, hvor han pandede Dembélés aflevering i kassen.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder