Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Le Parisien: Her er Neymar-scenarierne

Transfermarked - 17. juni 2020
Le Parisien: Her er Neymar-scenarierne

© Eurosport


Neymar til Barca er en never ending story. Brasilianeren har fortrudt sit skifte, som han foretog i 2017, og sidste år græd han, da han ønskede at vende tilbage. Barca havde dog ikke midlerne til at overbevise PSG, som afviste alle Barcas bud. I år er historien en anden - men så småt begynder det igen at trække ud til næste år.

PSG er åben for at sælge Neymar denne sommer, da de ønsker at bruge pengene på at gøre de øvrige kæder stærkere. Men Barca svømmer ikke i penge efter coronakrisen og situationen er som den er: Der skal sælges godt ud for at få råd til Neymar og det tror Le Parisien ikke på sker i år.

- Intet tyder på, at Neymar skulle forlade os. Han har to år tilbage af sin kontrakt og vi kigger sammen på fremtiden, fortæller PSG's sportsdirekør Leonardo, som naturligvis ikke kan sige andet i den forbindelse. Men det er netop kontraktens varighed, som kan komme i spil når vi nærmer os transfervinduet 2021. Det vil nemlig være sidste gang at PSG kan få penge for Neymar.Hvis Neymar bliver i PSG frem til 2022 uden at forænge sin kontrakt, så kan han skifte ganske gratis.Det ønsker PSG ikke skal ske hvorfor de skal sælge ham i år eller næste år - medmindre Neymar selv laver en u-vending og forlænger med den franske klub.

Le Parisien tror altså på, at Barca først henter Neymar i 2021, da han dermed kan komme for et langt lavere beløb end hvis man hentede ham denne sommer. Man skal også huske på, at Barca har tænkt sig at smide 111 millioner euro efter Lautaro Martinez og da Neymar lige nu koster mere end 111 millioner euro er der altså tale om et astronomisk beløb, som Barca næppe har råd til - medmindre altså at man sælger rigtig godt ud.

Neymars bagland bekræfter over for Le Parisien, at de slet ikke er i snak med PSG om en forlængelse hvilken er en fordel for Barca hvis de gør sig forhåbninger om at hente ham tilbage.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder