Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur afviser igen Juventus - Barca siger ja

Transfermarked - 21. juni 2020Arthur afviser igen Juventus - Barca siger ja

©


Arthur vil ikke væk fra Barca - men Barca vil gerne af med Arthur hvis muligheden byder sig. Det er situationen lige nu for brasilianeren, som føler, at han slet ikke er landet i klubben endnu. Han er ikke i nærheden af at være fast mand og selv føler han sig lidt overset, da han ikke får lov til at komme i rytme før end han bliver pillet ud.

Setiéns gøren i disse dage hænger sammen med det tætte kampprogram. Man kan ikke stille op med de samme 11 kamp efter kamp og derfor er det kun naturligt, at de fleste spillere må rotere. Men også før coronapausen ledte Setién efter sin faste midtbane og Arthur tror på, at han nok skal kunne overbevise sin træner.

Ifølge Sky Italia har Juventus igen henvendt sig hos Arthur, som har fået tilladelse til at forhandle med brasilianeren af Barca. Arthur valgte dog at afvise tilbuddet på 37 millioner kroner i løn hver dag hvilket nu er anden gang, at han afviser den italienske klub. Til gengæld ser Barca gerne at Arthur skifter.

Barca er nemlig interesseret i Juventus' Miralem Pjanic og hvis man kan sende Arthur afsted, vil det give plads til Pjanic i truppen. Lige nu lader det dog ikke til at Pjanic får sin drøm opfyldt, da Arthur er fast besluttet på at blive i Barca hvor han tror på succes på den lange bane.

23-årige Arthur har deltaget i 70 Barca-kampe og scoret fire mål.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder