Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sky: Barca og Juventus er enig om Arthur

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 23. juni 2020Sky: Barca og Juventus er enig om Arthur

©


Sky Sports Italia skriver her til aften, at Barca og Juventus angiveligt er blevet enige om en handel vedrørende brasilianske Arthur Melo. Juventus betaler angiveligt 72,5 millioner pund for den 23-årige midtbanespiller.

Sky skriver også, at Arthur helst ser sig selv forblivende i Barca, og mener, at han kan kæmpe med om en startplads - derfor er Arthurs førsteprioritet stadig Barca. Juventus' manager Maurizio Sarri mener dog at kunne overtale Arthur til et skifte, da han ser ham spille en essentiel rolle på Juventus' midtbane fremover. Juventus lover ham altså angiveligt mere spilletid end det er blevet til i Barca, hvilket naturligvis kunne friste den unge brasilianer.

Barca og Juventus har længe forhandlet om især Miralem Pjanic, og dette kunne være en del af handlen. Sender Barca Arthur afsted til Juventus har storklubben fra Torino endnu en stor midtbanespiller i sin besiddelse, hvilket kunne føre til et salg af Miralem Pjanic - sandsynligvis til Barca. Barca har ikke de forventelige økonomiske midler men samtidig forsøger man at hente to superstjerner i Neymar og Lautaro Martinez. 72,5 millioner pund vil derfor ligge godt i pengepungen hos Josep Bartomeu, og man har før set Bartomeu være meget pengefokuseret.

Blandt andet bød man alt for lavt på det japanske stjerneskud Takefusa Kubo, da han igen blev gammel nok til et skifte tilbage til Spanien. Dette førte til Real Madrid bød højere og fik fat i den dribleglade kantspiller.

Arthur Melo har i denne sæson spillet 19 kampe for Barca, hvor det er blevet til tre mål og tre assists. Han har i alt spillet 70 kampe siden han kom til fra brasilianske Gremio i 2018. Arthur Melo er vokset til at blive en publikumsfavorit hos mange Barca-fans grundet egenskaberne og lighederne med eksempelvis Xavi.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder