Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién erkender: Arthurs fokus er et andet sted

Transfermarked - 24. juni 2020Setién erkender: Arthurs fokus er et andet sted

© Sky Sports


Brasilianske Arthur Melo har været i medierne de seneste dage da Juventus meget gerne vil knytte ham til deres hold. Barca har godkendt et salg, men selv har Arthur angiveligt afvist. Mens det menes at der er enighed mellem klubberne, så har det for Juventus været svært at overtale Arthur.

Efter kampen i aftes, hvor Arthur absolut ikke spillede nogen stor kamp, bekræftede Setién, at man skal forsøge at arbejde med Arthurs fokus, som tydeligvis er ramt ovenpå de mange historier.

- Vi vil tale med Arthur for at få ham til at fokusere på de ting, som vi her i klubben skal fokusere på. Rygter påvirker en hvilken som helst spiller og jeg forestiller mig, at det er det, som der sker lige nu. Vi har brug for alle spillere og Arthur er en del af dem, bekræftede Setién i aftes før han kom dybere ind på øvrige emner:- Indskiftningen af Puig og Ansu Fati gav os mere dynamik. De begge har øget deres chancer for spilletid. Jeg er virkelig glad for deres præstation.

- Jeg ved ikke hvad der var med Piqué, men jeg tror ikke, at det var noget seriøst. Jeg er glad på Rakitic' vegne og vi er alle glade lige nu. Processen er der - men der er altid ting vi kan forbedre.

Barca har ingen tid til at hvile. I dag onsdag, torsdag og fredag står den på restitution og træningsøvelser før det allerede lørdag kl. 17 gælder udekampe mod Celta Vigo.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder