Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur føler sig tvunget ud af Barca

Transfermarked - 25. juni 2020
Arthur føler sig tvunget ud af Barca

©


Brasilianske Arthur Melo lader til at være på vej videre. Der har været meget snak om hans fremtid de seneste par uger og nu forlyder det, at enderne er ved at møde hinanden. Han føler sig lige nu tvunget ud af Barca hvorfor han har valgt at lytte til Juventus og deres tilbud.

Barca har for to måneder siden accepteret at slge Arthur til Juventus såfremt italienerne var villige til at slippet Miralem Pjanic. På papiret bytter man en 23-årig talentfuld spiller for en 30-årig spiller - og mange Barca-fans kan absolut ikke forstå hvorfor. Men lige nu ser det ud til at der endelig er et gennembrud.Arthur har hele tiden holdt fast i idéen om, at han endnu ikke har opnået sit fulde potentiale i Barca og at han derfor har endnu mere at give. Derfor har han gang på gang afvist Juventus og forklaret Barca, at hans intention er at blive i klubben. Men som ugerne er skredet frem er Arthur ifølge Sport, Mundo Deportivo og RAC1 blevet godt træt af Barca.

Han har forklaret Barca, at han vil blive på Camp Nou, men føler sig nu tvunget ud af klubben, da Barca konstant bringer emnet på banen og ikke dropper kontakten med Juventus. Som tiden er skredet frem har Arthur set sig nødsaget til at tale med Juventus om det sportslige projekt og hvad de rent økonomisk kan tilbyde ham.

Lige nu er situationen således, at Juventus køber Arthur og Barca køber Pjanic. Næstenalt er på plads - det er kun Arthurs accept, som mangler.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder