Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién: Derfor spiller de unge ikke

Nyheder - 27. juni 2020
Setién: Derfor spiller de unge ikke

©


Quique Setién har ikke lige frem revolutioneret siden han tog over for Ernesto Valverde. Mange skriger fortsat efter de unge spillere, som den ene dag spiller godt, men så slet ikke kommer i spil til den næste kamp. På gårsdagens pressemøde tog Setién bladet fra munden og talte ud om situationen omkring de unge talenter.

- Det er ikke kun mit valg omkring de unge spillere. Det skal være en klubplan, som man fastsætter fra starten af sæsonen.

- Hvis du henter fem spillere, som er verdens bedste på hver sin position, så er det svært at skabe plads til en ung dreng fra ungdomsholdet. Vi ønsker at vinde alt og være foran hele tiden, men vi ønsker også at have en 17-årig fyr til at præstere som om han har vundet VM.

- Lige nu taler alle om at vinde, men hvis jeg starter med fire unge spillere og vi ikke vinder, så ryger jeg ud. Og hvis vi henter spillere, som alle ønsker til klubben, så er folk glade - men så har de unge spillere ingen plads på holdet.

Setién bekræftede desuden at spillerne mangler effektivitet og den sidste forståelse på banen. Han støttede desuden igen op om Griezmann og kobler franskmandens elendige form sammen med at man møder hold som Sevilla, der ikke giver meget plads og det faktum at man netop har haft en pause på tre måneder.

Klokken 17 spiller Barca mod Celta Vigo på udebane - her bliver det spændende at se, hvordan Setién stiller op.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder