Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur rejser til Torino - i nat!

Transfermarked - 27. juni 2020
Arthur rejser til Torino - i nat!

©


Arthur fik en håndfuld minutter i Barcas udebanekamp mod Celta Vigo, hvor catalanerne igen-igen skuffede på udebane og nu er tæt på at have smidt mesterskabet væk. For Arthur handler det dog om noget helt andet i disse dage - og derfor undrede det mange, at Arthur overhovedet var med på turen til Vigo.

Arthur ønskede i starten ikke at skifte til Juventus hvorfor han faktisk i to omgange afviste italienernes tilbud. Samtidig gjorde han det klart, at han vil blive i Barca for at slå igennem, men Barca har efterhånden tvunget ham ud og nu er aftalerne på plads hvorfor skiftet så småt skal føres igennem.Ifølge RAC1-journalisten Gerard Romero, så lander Arthur i Torino i nat. Han er ledsaget af en læge fra Barca, som får en vigtig rolle i morgen: Søndag skal Arthur til lægetjek i Juventus mens Barca-lægen skal følge lægetjekket af Miralem Pjanic. På den måde kan man slå to fluer med ét smæk.

Intet bliver offentliggjort før alt er i orden. Derfor passer det meget godt, at det kommer til at ske enten mandag eller tirsdag - men det forventes naturligvis at der bliver sluppet billeder ud undervejs i forløbet. Det er ikke længere et spørgsmål om forhandling - nu er det et spørgsmål om tid før Arthur kan klæde sig i sort og hvid mens Pjanic kan trække i Blaugrana-trøjen.

Arthur skal dog gennemføre sæsonen i Barca, så der er ikke tale om et decideret skifte denne weekend. Aftalen falder blot på plads denne weekend.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder