Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cirkus: Bartomeu og Setién holdt møde

Nyheder - 30. juni 2020Cirkus: Bartomeu og Setién holdt møde

©


Quique Setién og Josep Maria Bartomeu nævnes dagligt adskillige gange af negative grunde, da der lige nu foregår et regulært cirkus i Barcelona. Klubben er ude af kontrol og lige nu er der ikke mange som tror på, at man har kvaliteten til at vinde guld i denne sæson.

Senest meldte spanske medier, at Setiéns job er i fare, men Bartomeu ville gerne forsikre sin træner om, at alt er ok. Derfor tog Bartomeu, Abidal, Grau og Planes hjem til Setién i går hvor man gjorde det helt klart, at Setién fortsætter som træner resten af sæsonen. Som altid vil man evaluere situationens tilstand efter sæsonen og det bliver naturligvis ikke anderledes.

Der var ellers historier om, at klubben stod klar til at forfremme B-holdets træner Garcia Pimienta for derefter at indsætte ham som Setiéns erstatning, men så langt kommer det dog næppe til at gå - der kan dog være et men.

Hvis ikke Setién sejrer mod Atletico Madrid og Villarreal, så ryger han ud. Sådan lyder den barske besked i Sport, som mener at vide, at Setién havde betingelserne til at vinde ligaen da man hentede ham ind i januar. Men sandheden er, at fundamentet på holdet har været rystende ringe på udebane og det kan meget vel koste mesterskabet

De to kommende kampe er med afstand de sværeste i det sidste ligaprogram. Atletico Madrid er altid en svær modstander og Villarreal på udebane har ofte vist sig at være kompliceret for Barca. Spørgsmålet er om Bartomeu og co. kan leve med pointtab i de kommende to kampe til trods for at de netop har givet Setién en livlinje for resten af sæsonen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder