Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist: Barca overvejer Setién-fyring

Champions League - 17. juli 2020Journalist: Barca overvejer Setién-fyring

© AFP


Quique Setiéns navn er lige nu til debat internt i Barca, hvor man overvejer om man skal skille sig af med cheftræneren, som blev hyret i starten af året. Det sker næppe henover weekenden, da man lige skal afslutte ligaen med udekampe mod Alavés.

Søndag tager man til Vitoria i Baskerlandet, hvor man møder Alavés i sæsonens sidste ligakamp. Herefter får spillerne en hel uge til at lade batteriene op inden det går løs med træning og fokus på Champions League. Barca har angiveligt en plan, som de lige nu overvejer, ifølge ESPN-journalisten Jordi Blanco Duch.Planen er således, at man rejser til Vitoria og spiller mod Alavés og enten mandag eller tirsdag fyrer man Setién. Spillerne vender altså først tilbage til træning i slutningen af næste uge, og når de vender tilbage vil det i stedet være B-holdets træner Garcia Pimienta, som vil lede slagets gang.

Pimienta har været nævnt adskillige gange og selvom han naturligvis begræder situationen i klubben i disse dage, så er det en mulighed der er åbnet for ham. Selvom han kun vurderes til at være en nødløsning i Champions League, så får han en reel chance for at vise sig selv frem med muligheden for at blive tilbudt et fast job.

Barca har ikke gjort det til en hemmelighed, at de overvejer fyringen af Setién, det erfarer selvsamme journalist. Barca havde ligaen for sine fødder, men formåede at smide det hele væk og da man allerede er blevet slået ud af Super Cuppen og Copa del Rey, er der nu kun Champions League at kæmpe om - og spørgsmålet er om Pimienta skal krydse klinger med de helt store næste måned.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder