Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kluivert var aldrig et tema som træner

Nyheder - 19. juli 2020Kluivert var aldrig et tema som træner

© Sport


Lige siden fodbolden vendte tilbage efter coronapausen har Quique Setiéns navn været oppe at vende adskillige gange i forbindelse med hans fremtid. Mange ser ham som færdig i Barca efter at man smed mesterskabet, men man kommer med stor sandsynlighed ikke til at se et trænerskifte inden Champions League spilles igen.

Der var ellers historier fra ESPN om, at Barca ville fyre Setién mandag eller tirsdag og i stedet indsætte B-træner Pimienta som afløser i Champions League, men det lader til at være usandsynligt, da Bartomeus møde med Setién var helt uden en fyring på noget plan. Der er dog ikke tvivl om, at man kommer til at overveje situationen nøje såfremt man ryger ud af Champions League.

I mellem tiden kunne nogle få lokale catalanske medier melde om, at kaptajnerne i Barcas omklædningsrum havde sagt god for Patrick Kluivert som ny træner. Faktisk skulle hele truppen have været positivt stemt for den tidligere Barca-spiller som ny cheftræner, men avisen Sport meddeler nu at man gennem pålidelige kilder har været at vide, at der overhovedet ikke er nogen oplysninger om Kluivert. Han har slet ikke været inde i billedet.

I stedet er fokus nu på dagens kamp ude mod Alavés, hvor man afslutter ligaen. Uanset hvad resultatet bliver, så kan Barca ikke ændre på, at Real Madrid er spansk mester. Derfor skal man i dag arbejde for den ære det bringer, at bære Barca-trøjen. Kampen spilles klokken 17.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder