Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Godt nyt: Trio i træning igen

Nyheder - 30. juli 2020




Der var godt nyt for cheftræner Quique Setién i går, da spillerne dukkede op til træning. Som bekendt har adskillige spillere døjet med skader på det seneste, men i går kunne Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann og Clement Lenglet træne igen.

Efter en mindre pause til Lenglet og Griezmann var de begge på træningsgræsset i går, hvor de trænede individuelt for at pleje deres respektive skade. Begge forventes trods alt at blive klar til kampen mod Napoli, da de allerede nu er i stand til at træne igen med ni dage til kampstart.

Dembélé har været ude siden starten af året og har allerede trænet på græs for sig selv i en lille uges tid. Han bliver ved med at bygge på og der er en reel mulighed for at se ham på truplisten når Setién skal sætte navn på de spillere, der skal spilles mod Napoli. Om han kommer i spil er dog mere tvivlsomt, da man næppe vil presse hans krop til for meget for hurtigt.

Samuel Umtiti og Ronald Araujo er fortsat skadet og forventes ikke at blive klar til Champions League-kampen mod Napoli. Araujo døjer med en forstuvet ankel og ventes ude i op mod tre uger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Godt nyt: Trio i træning igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder