Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Setién overvejer 3-5-2 mod Napoli

Champions League - 3. august 2020




Quique Setién har haft meget tid til at forberede sig til kampen i Champions League mod Napoli på lørdag. Efter at have leveret en skidt præstation i ligaen fik spillere en omgang ferie og er i disse dage godt i gang med at klargøre sig til braget.

Ifølge Sport har Setién overvejet at stille op i en noget anden formation end man typisk ser det i Barca. Således pønser han på tre mand i forsvaret og fem mand på midtbanen og kun to angribere. Alba og Roberto kommer til at agere kanter mens Puig, Rakitic og De Jong skal sørge for det centrale og boldfordelingen.

Setién ønsker at se Messi den mere afsluttende rolle end oplæggeren. Man har typisk set Messi trække ned for at skabe spillet, men Setién tror på, at man kan være mere effektiv hvis midtbanen træder i karakter og fodrer angriberne.



FC Barcelonas forventede startopstilling mod Napoli
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Rakitic, Roberto, De Jong, Puig, Alba, Messi og Suárez

Det er endnu ikke konkret og historier går da også på at Griezmann starter inde, men AS erfarer, at Barca stiller op i en 3-5-2 formation for at dominere spillet, sætte sig på midtbanen og være mere effektive rent offensivt, hvor man virkelig har manglet skarphed.

Kampen sparkes i gang lørdag klokken 21 på TV3+. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Setién overvejer 3-5-2 mod Napoli

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder