Annonce


Annonce

Annonce

Ronaldo: Barca skal ikke lade Messi gå

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 23. august 2020




Ronaldo Nazario tror ikke, at der vil komme noget godt ud af at lade Messi skifte. Udtalelsen kommer efter Barcelonas 8-2 nederlag til Bayern München, som har fået Messi til at overveje sin tilstedeværelse i Barcelona.

I interviewet påpeger han også, at Messis følelser for klubben, er for store til at han forlader den. Læs hans udtalelser her:

- Det er meget usandsynligt, at han (Messi, red.) vil være i stand til at forlade FC Barcelona, specielt når klubben er i krise.

- Messi er en reference for holdet og, hvis jeg var Barcelona, ville jeg aldrig lade ham forlade klubben. Han har et storartet og stærkt forhold med klubben og jeg tror ikke, han kan lægge sine følelser for klubben til side.



Ronaldo mener samtidigt, at Barcelonas kollaps mod Bayern har overdrevet den nuværende situation i FC Barcelona.

Endnu en spiller, af mange, som rygtes væk er Luis Suárez. Uruguayaneren har ikke lignet sig selv længe, men Ronaldo Nazario havde kun roser til Barcas frontangriber.

- Luis Suárez er stadig en af de bedste angribere. Han er i samme kategori som Lewandowski og Karim Benzema, som jeg elsker.

Ronaldo Nazario spillede i FC Barcelona i 1996/97 sæsonen, hvor det blev til 34 scoringer i blot 37 kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronaldo: Barca skal ikke lade Messi gå

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder