Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lyon: Svært at holde på Depay

Transfermarked - 10. september 2020Lyon: Svært at holde på Depay

© EFE


Sportsdirektør i Lyon, Juninho, erkender, at det bliver svært at holde fast i Memphis Depay. Det fortæller han efter at have haft hollænderen til samtale omkring sin fremtid. Det bunder i, at Depay har ét år tilbage af sin kontrakt og det er derfor svært for Lyon at holde på ham.

Hvis Lyon holder på Depay, som ikke forlænger sin kontrakt, så kan han skifte gratis om et år. Det ønsker Lyon ikke og derfor er det svært for dem at holde på ham, da han har gjort det klart, at han vil til Barca såfremt et bud dukker op. Indtil videre har Barca dog ikke budt.

- Når en 26-årig spiller, som kun har ét år tilbage af sin kontrakt, er interessant for Barca, så er det svært at holde på ham. Vi har ikke modtaget noget bud fra Barca, men vi bliver nødt til at overveje det hvis der kommet et bud, erkender Juninho ifølge RMC.

Memphis Depay er udpeget som Luis Suárez' efterfølger og nu er spørgsmålet om Barca går all in på hollænderen eller retter fokus mod Lautaro Martinez, som Goal for nyligt kunne berette, at klubben var i færd med. Det handler om at reagere hurtigt, da sæsonen sparkes i gang meget snart.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder