Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar: Jeg vil spille med Messi i næste sæson

Transfermarked - 3. december 2020
Neymar: Jeg vil spille med Messi i næste sæson

©


Det ser umuligt ud, men Neymar drømmer om at spille sammen med Lionel Messi igen. Det forklarede han i mixed zone efter Paris Saint-Germains sejr på Old Trafford mod Manchester United i aftes, hvor han i øvrigt scorede få minutter inde i opgøret og lige inden lukketid.

Neymar og Messi sprudlede sammen med Suárez i Barcas offensiv i nogle år før han fik et tilbud fra PSG, som han ikke kunne afvise. Siden har han drømt sig tilbage og Barca har da også været interesseret i at hente ham, men økonomien spiller en afgørende rolle og netop derfor fik Barca ikke fingrene i Neymar hverken sidste år eller i sommers.

- Det, som jeg ønsker mest er, at spille sammen med Messi igen. At nyde ham ved min side på banen igen. Jeg vil spille med ham i næste sæson, det er helt sikkert. Vi skal spille sammen næste sæson, slog Neymar fast dog uden for alvor at komme dybere ind på emnet.Problemstillingen er således, at Barca ikke har råd til at købe Neymar mens ingen klubber har råd til at købe både Neymar og Messi. Det eneste, der umiddelbart ligner den mest realistiske løsning er, at Messi skifter gratis til PSG. Messi kan nemlig smutte gratis efter denne sæson, men med en ny præsident i Barca kan det ske, at han alligevel vælger at blive. Det var Bartomeu, som Messi havde problemer med i sommers, men han er altså fortid den dag i dag.

Som bekendt ønskede Messi at forlade Barca i sommers, men den daværende præsident, Josep Bartomeu, tillod ikke Messi at skifte. Det var enten at blive i Barca eller finde en klub, som kunne købe ham fri for over 5 milliarder kroner hvilket var umuligt hvorfor Messi måtte forholde sig til sin kontrakt og blive.

Neymars ord sætter utvivlsomt gang i spekulationerne igen og lokale catalanske aviser taler allerede om, at Dembélé og Coutinho sendes til PSG som så sender Neymar til Barca - men der er lang vej til sommerens transfervinduet - givet at Messi ikke skifter til januar.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder