Annonce


Annonce

Annonce

Dembélé er først tilbage til årets sidste kamp

Skader - 22. december 2020




Barca drager i dag 800 kilometer vestpå for at møde Valladolid i aften. Her er Ousmane Dembélé ikke med, da han fortsat sidder ude med en skade. Det har han gjort siden kampen mod Cadiz tidligere på måneden, hvor Barca endda tabte kampen.

Franskmanden har haft en utrolig skadesplaget tid i Barca, men han har forbedret sit professionelle liv og det kom til udtryk, da han pludselig gik den ene måned efter den anden skadesfri. Desværre blev der sat en lille stopper for det tidligere på måneden, hvor han pådrog sig en muskelskade i det ene baglår.

Dembélé har dog trænet med truppen ved seneste træningspas og det er rigtig godt nyt. Ronald Koeman blev i går spurgt om franskmanden ville nå at blive klar til kamp til aftenens udekamp mod Valladolid, men den kamp kommer lige præcis for tidligt. I stedet er Dembélé er altså tilbage om en uges tid når Barca lukker et uhyre ringe år ned med kampen mod Eibar.

Kampen mod Eibar spilles den 29. december klokken 19.15 og allerede den 3. januar klokken 21.00 står man på banen igen når man møder Huesca på udebane. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé er først tilbage til årets sidste kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder