Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor spillede Samuel Umtiti ikke mod Cornellá

Copa del Rey - 25. januar 2021
Derfor spillede Samuel Umtiti ikke mod Cornellá

©


Ronald Araujo har været outstanding i denne sæson og mange mener, at han fremadrettet bør starte foran Gerard Piqué mens at klubben får kørt en ny mand i stilling fremfor Clement Lenglet, da han har bøvlet med mange fejl i indeværende sæson. Ikke desto mindre har de sammen gjort det fornuftigt.

Ovenpå to Super Cup-kampe, som begge gik i forlænget spilletid, var det oplagt, at Samuel Umtiti skulle spille mod Cornellá i Copa del Rey. Umtiti er på vej tilbage i form og Koeman har gjort det klart, at han dosere spilletiden til franskmanden så han ikke bliver overbelastet. Mod Elche i går udførte han et rigtig flot stykke arbejde, men der var en klar grund til hvorfor han ikke kom i spil mod Cornellá.

Araujo og Lenglet startede mod Cornellá til trods for modstanderens kvalitet, men det var udelukkende fordi, at Barca i samråd med klubbens læger mente at det var bedst ikke at tage nogen chancer med Umtitis knæ. Cornellás hjemmebane er nemlig belagt med kunstgræs og det ville derfor være en risiko at sende Umtiti på banen under de forhold. Derfor besluttede man sig for ikke at spille franskmanden.

Umtiti spillede senest mod Granada og altså i går mod Elche og man ser tydeligt, at han skridt for skridt er på vej tilbage. Det er glædeligt nyt for Koeman, som ofte har set forsvaret halte. Barca er på banen igen mod Rayo Vallecano i Copa del Rey onsdag aften og madrilenerne spiller ikke på kunstgræs hvorfor Umtiti kan komme i spil - såfremt Koeman beslutter sig for det.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder