Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lyon-træner er træt af Koemans brokkeri

Transfermarked - 9. februar 2021
Lyon-træner er træt af Koemans brokkeri

©


For nogle dage siden var Ronald Koeman til pressemøde og her udtalte han, at han føler det respektløst, at PSG bliver ved med at snakke om Lionel Messi. Som bekendt har Messi kontraktudløb til sommer og kan skifte gratis og det er her, at PSG kommer ind i billedet.

Men samtidig med, at Koeman brokker sig over, at spillere, trænere og bestyrelsen taler om Messi, så har Rudi Garcia, Lyons træner, været ude og stikke lidt til Koeman, som selv har brugt meget energi på at tale om Memphis Depay.

- Jeg læste, at Koeman var fornærmet over, at PSG taler om Messi før deres indbyrdes Champions League-kamp. Men han var ikke bleg for at tale om Memphis Depay selv efter at transfervinduet var lukket. Det er at gå i små sko, fortæller Rudi Garcia.

Barca forsøgte at hente Memphis Depay i sommers, men økonomien tillod det ikke. Barca er hårdt ramt og fra at være i tvivl om, hvorvidt man kunne hente Depay for 25 millioner euro i sommers, afviste man at købe Eric Garcia for 8 millioner euro i løbet af januar. Det vidner om en klub i knæ rent økonomisk.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder