Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Victor Font: Laporta respekterer ikke medlemmerne

Præsidentvalg 2021 - 19. februar 2021
Victor Font: Laporta respekterer ikke medlemmerne

Der er intern krig mellem de to favoritter Victor Font og Joan Laporta og ved hver lejlighed stikker de til hinanden. Senest var der planlagt præsidentdebat i Barcelona, hvor Victor Font og Toni Freixa mødte op, men Joan Laporta valgte ikke at dukke op. Han forklarede sig slet ikke, og det er respektløst overfor klubbens medlemmer, fortæller Font.

Præsidentkandidaterne fik ellers taletid til at snakke deres egen sag op, så det må falde tilbage på, at Laporta er stensikker i sin sejr siden han ikke valgt at dukke op.

- Klubbens TV-kanal organiserede en debat mellem præsidentkandidaterne og en af dem mødte ikke op. Laporta ville end ikke forklare sig og det er mangel på respekt overfor klubbens medlemmer, sagde Victor Font i den forbindelse.

Victor Font er udmærket klar over, at Joan Laporta har et overtag i og med at han tidligere har bevist, at han kan styre en klub, som vinder trofæer. Men Font hæfter sig ved, at over 30.000 af klubbens medlemmer endnu ikke har besluttet sig for hvem de vil stemme på hvilket absolut kan komme Font til gode i og med at han altså dukker op når der er taletid og når klubbens medlemmer skal overbevises.

Der er præsidentvalg i Barcelona den 7. marts og ifølge meningsmålingerne er Joan Laporta favoritten med Victor Font bag sig. Ingen tror på, at Toni Freixa kan overraske og snuppe sejren.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder