Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Minguezas søster fik debut for Barca

Nyheder - 7. marts 2021




Mingueza-forældrene må være utrolig stolte i disse dage. Oscar Mingueza gør et utrolig stærkt arbejde for Barcas førsteholde og er lige nu førstevalg på mandskabet under Ronald Koeman, hvor han gør rigtig god figur. Det er specielt hans måde at sætte sig igennem på, som har overrasket.

Mingueza har spillet i det centrale forsvar og som højre kant lige så vel som han har figureret i et tremands-forsvar og det er altid med den samme vindermentalitet, som han tager med sig på banen. Mingueza har faktisk også en fodboldinteresseret søster - nemlig Ariadna Mingueza og hun fik debut i for Barcas kvindehold i går.

Ariadna Mingueza har ellers været udtaget til et par kampe på det seneste ligesom hun har trænet med førsteholdet, men det var først i går, at hun fik sin debut mod Santa Teresa. Hun kom på banen for Jenni Hermoso med 10 minutter igen og med sine bare 17 år er der grund til at være utrolig glad med håbet om at opnå mange flere kampe på førsteholdet.

Efter at Ariadna Mingueza fik sin debut gik der kun kort tid før at brormand Oscar Mingueza spillede fuldtid i Barcas 2-0-sejr ude mod Osasuna.

Minguezas søster fik debut for Barca
Ariadna Mingueza og hendes bror Óscar for fem år siden foran træningsanlægget Ciutat Esportiva Joan Gamper Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Minguezas søster fik debut for Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder