Annonce


Annonce

Annonce

Piqué hylder sine holdkammerater

Champions League - 11. marts 2021




Gerard Piqué var glad for sine holdkammeraters præstation mod PSG i aftes selvom Barca blev slået ud af Champions League. Forskellen denne gang var, at man leverede en god præstation modsat kampen på Camp Nou, hvor absolut ingenting fungerede.

Barca tabte 1-4 hjemme og kunne med lidt mere held have skabt en sensation i aftes, men måtte nøjes med 1-1 og dermed er man ude af turneringen. Piqué var dog hurtigt ved tasterne med en besked til sine holdkammerater. Som bekendt var Piqué skadet til kampen og han deltog derfor ikke.

- Sikke en kamp. Stor kredit efter resultatet af den første kamp. Stolt af mit hold. Der er stadig meget af sæsonen tilbage og vi vil kæmpe til det sidste. Op med hovedet og lad os fortsætte, skrev Piqué på Twitter efter kampen.

Barca viste sig fra sin gode side men det handlede også meget om PSG's tilgang til kampen. Hjemmeholdet havde 4-1 i bagagen fra første kamp, så de var slet ikke interesserede i at have bolden eller holde fast i angreb. For dem handlede det om at forsvaret eget mål og satse på omstillinger - men det til trods fik man leveret en indsats man kunne være bekendt af. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué hylder sine holdkammerater

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder