Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: Joachim Löw kan begå sig som Barca-træner

Nyheder - 27. marts 2021
Xavi: Joachim Löw kan begå sig som Barca-træner

©


Legendariske Xavi er godt i gang med at polere sin trænerkarriere og gøre sig klar til drømmejobbet i Barca, men han har ikke tænkt sig at påtage sig rollen før han føler sig 100 procent klar. Hans plan er ikke bare at tage jobbet i håbet om, at det går godt. Han ønsker at være helt klar.

Ingen er i tvivl om, at Xavi nok skal blive Barca-træner en dag. I første omgang har Joan Laporta forklarede til Koeman, at hollænderen har bestyrelsen fulde støtte og at man gerne ser ham blive i endnu en sæson. Spørger man Xavi kunne den tyske landstræner Joachim Löw dog være et godt bud på et Barca-træner i fremtiden.

Löw har været tysk landstræner siden 2006 men har valgt at sige stop efter sommerens EM.- Joachim Löw er en luksuriøs træner. Han vil levere sprudlende og offensiv fodbold og han er derudover også verdensmester. Han har hjulpet Tyskland med at udvikle en anden type forståelse for fodbolden, som minder mig meget om det, som vi kender fra Spanien og Barca, fortæller Xavi ifølge AS.

- På grund af hans forståelse for spillet og hans personlighed tror jeg godt han kan begå sig som Barca-træner, fortæller Xavi yderligere.

Joachim Löw er lige nu i færd med at spille Tyskland til VM. For få dage siden slog man Island med 3-0 og i morgen aften møder man Rumænien på udebane i kvalifikationen til VM.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder