Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Neymar: Forlængelsen er ikke noget problem

Transfermarked - 14. april 2021




Skal Neymar tilbage til Barca eller forlænger han sin kontrakt med PSG? Ikke før til sommer finder man ud af det, men i mellem tiden dukker der hele tiden historier op, som indikerer det ene eller det andet. I aftes var han ude og bekræfte, at han er glad i PSG.

Allerede året efter at Neymar var skiftet til PSG havde han fortrudt. Han var ikke særligt glad i det franske og ønskede at vende retur, men af økonomiske årsager lykkedes det ikke Barca at hente ham tilbage. Nu forlyder det igen i medierne, at han har sat sin kontraktforlængelse med PSG på pause, da det ser ud til, at Messi bliver i Barca. Neymar vil gerne spille sammen med Messi igen.

Til gengæld afviste han i egen person i går, da PSG havde slået Bayern München ud af Champions League ved at være kyniske på Allianz Arena, hvor de i sidste uge vandt 3-2 mens Bayern i aftes slog PSG 0-1 hvilket dog ikke var nok på grund af reglen om udebanemål.

- Det (forlængelsen med PSG) er ikke noget problem. Jeg er glad og komfortabel i PSG, hvor jeg også føler mig hjemme. Jeg er mere glad nu end jeg var tidligere, udtalte Neymar efter triumfen i går.

PSG er nu i semifinalen i Champions League og her skal de møde den samlede vinder af Dortmund og Manchester City i jagten på en finaleplads. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar: Forlængelsen er ikke noget problem

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder