Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG-exit: Nu stikker Neymar-rygterne af

Transfermarked - 5. maj 2021PSG-exit: Nu stikker Neymar-rygterne af

© Getty Images


Pep Guardiola og Manchester City tilspillede sig i aftes klubbens første plads i Champions League-finalen nogensinde, da de slog Paris Saint-Germain ud af turneringen. Den første kamp vandt City med 2-1 i Paris mens de i aftes slog til og vandt 2-0 og dermed er videre med sammenlagt 4-1.

Neymar spillede begge kampe og havde naturligvis et ønske om at nå finalen to år i træk, men sådan skulle det ikke gå og brasilianeren er sammen med sine holdkammerater nu færdige i Champions League. Det betyder, at der for alvor dukker transferspekulationer op nu hvor der kun resterer få kampe tilbage af Ligue 1 og La Liga.

Rygterne, som sender Neymar til Barca, har været spot on de seneste par år. Neymar har haft et ønske om at vende retur ligesom den tidligere ledelse ønskede at hente Neymar tilbage. Man forsøgte alt, men i sidste ende kunne man ikke få økonomien til at gå op og derfor blev det aldrig til noget. Denne sommer har Neymar kun et enkelt år tilbage af sin PSG-kontrakt, og det åbner døren for et skifte.

PSG skal sælge Neymar denne sommer hvis de vil undgå at lade ham smutte gratis sommeren 2022. Alternativt forsøger PSG at overtale Neymar til at forlænge sin kontrakt, men det er altså ikke sket endnu og man skal i den grad forvente, at de spanske medier svømmer over med transferhistorier de kommende mange uger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

44 min. Sergino Dest og Barca forhandler med Uni...
1 t. Der sælges billetter helt ned til 5 euro...
3 t. Ter Stegen har bedt Xavi om at spille ha...
4 t. Lewandowskis kone, Anna, med deres datte...
5 t. De Jongs forlovede Mikky Kiemeney på Cam...
6 t. Sergio Busquets: "Jeg har tre-fire tilbu...
7 t. Sergio Busquets: "Nej, min fremtid er ik...
7 t. Præsident Joan Laporta har personligt fo...
8 t. Sergio Busquets: "Jeg vil prøve at blive...
9 t. Sergio Busquets: "Det var svært at træff...

Ugens mest læste

Seneste nyheder