Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca og Neymar slutter fred

Nyheder - 24. maj 2021
Neymar kommer næppe til at spille i Barca i fremtiden. For nyligt skrev han nemlig under på en kontraktforlængelse med PSG så han nu er i klubben frem til 2025, hvor han til den tid vil være 33 år. Dermed er den saga altså afsluttet. Og nu ser det ud til at han også har sluttet fred med Barca.

Som bekendt har Neymar haft en sag kørende mod Barca omkring en loyalitetsbonus og øvrigt, som han mente sig berettiget til i forbindelse med en kontraktforlængelse da han var i Barca. Derudover mener Barca at Neymar på et tidspunkt blev overbetalt ved en fejl og derfor kræver catalanerne penge retur. En årelang sag ser dog ud til at blive afsluttet snart, melder avisen El Mundo.

Barca er klar til at afskrive 16,7 millioner euro fra brasilianeren såfremt han dropper sagen, hvor han kræver 47,15 millioner euro, som han mener han er berettiget til i bonus. Derudover kræver Neymar også 3,5 millioner euro i forbindelse med transferen i 2017, men den sag er angiveligt allerede blevet lukket.Barca på den anden side kræver 6,7 millioner euro retur, som de mener, at Neymar er blevet overbetalt efter at man har gennemgået egne papirer. Det er altså en fejl, som Barca erkender, og at man derved har overbetalt brasilianeren og man kræver dem derfor retur.

Der arbejdes i disse dage internt på at finde en løsning så man kan komme retssagerne til livs. Begge parter ønsker fred og El Mundo skriver, at det ikke varer længe før man når til enighed og kan lukke de forskellige sager. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca og Neymar slutter fred

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder