Messi sikrede Argentina et point mod Chile

VM kvalifikation 2022 - 4. juni 2021

I nat var Argentina på banen for første gang siden Diego Maradona gik bort og det var en stor motivation for argentinerne at vinde for ham, da de tog imod Chile i en kvalifikationskamp til VM 2022. Argentina kunne med en sejr snuppe førstepladsen og sætte Brasilien under pres, men det lykkedes ikke.

Argentina var klart mest farlige gennem hele kampen og fortjente utvivlsomt at vinde, men Chiles keeper, den tidligere Barca-spiller, Claudio Bravo, reddede sit land fra et nederlag. Allerede efter 23 minutter fik Argentina en stor chance, da Lautaro Martinez blev nedlagt i feltet. Efter et kig på skærmen på sidelinjen fløjtede dommeren for straffespark, som Messi sikkert omsatte. 1-0 til Argentina.

Der skulle dog kun gå en lille håndfuld minutter før Chile fik udlignet. Et frispark blev sendt om i bagrummet af feltet, hvor Medel fik foden på og heldigt stod Alexis Sánchez det helt rigtige sted og så kunne han prikke bolden ind i det tomme mål, da keeperen var længere ude mod Medel. 1-1 og så var det helt lige igen.

Messi havde særligt to frispark, der var tæt på at gå i mål. Det ene blev pillet af Bravo på forrygende vis helt oppe i krydset mens det andet tog overliggeren. Derudover havde Messi adskillige skud og han var tydeligvis en kilde til uro i det chilenske forsvar. Der kom også skud fra de øvrige argentinere, men ingen fandt vej til målet og så sluttede det hele 1-1.

Forinden havde Uruguay spillet 0-0 med Paraguay mens Peru tabte 3-0 hjemme til Colombia i nattens sidste kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder