Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Video: Messi scorede da Argentina delte med Chile

Copa America - 15. juni 2021
Video: Messi scorede da Argentina delte med Chile

© Getty Images


Argentina tog sent i aftes imod Chile ved Copa America og her handlede det for begge hold om at få en god start på turneringen. De to nationer har ofte mødt hinanden ved turneringen og i går blev endnu en meget lige kamp, selvom Argentina åbnede klart bedst.

Der var chancer i begge ender, men indledningen sad argentinerne på med flere store muligheder - blandt andet to chancer tæt under mål, som dog blev misbrugt. Som altid lå Messi i den chanceskabende rolle, men når spillerne foran ham ikke kan gøre arbejdet, så måtte han selv tage hovedrollen, da han efter en lille halv time bragede et frispark direkte op i målhjørnet til 1-0 og så var Argentina i front og havde kurs mod sejren.

Men som set før ligger Argentinas svaghed i forsvaret og selvom man egentlig havde holdt chilenerne fra de helt store åbne målchancer, gik det galt kort tid inde i anden halvleg, da man begik straffespark. Den tidligere Barca-kriger Arturo Vidal fik til omgave at sparke, men han misbrugte. Keeper Martinez fik lappen på og så gik bolden op på overliggeren. Desværre for Argentina faldt bolden ned for fødderne af Vidal, men før han fik prikket til bolden, stormede Eduardo Vargas ind foran ham og pandede kuglen i mål til 1-1.

De to hold fortsatte med at jagte føringen og hvis der skulle have været en vinder, så ville det næppe have været ufortjent med en sejr til Argentina. Ikke desto mindre sluttede det 1-1 og dermed fik de hver et enkelt point. Straks efter slog Paraguay til mod Bolivia med 3-1 og dermed topper paraguayanerne gruppen. Kun Uruguay mangler at spille en kamp i gruppen.

Næste kampe i Gruppe A
Chile - Bolivia
Argentina - Uruguay
Uruguay - Chile
Argentina - Paraguay

Se Messis frisparksmål herunder

Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder