Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann-mål og Dembélé-skade i fransk skuffelse

EM 2020 - 19. juni 2021
Griezmann-mål og Dembélé-skade i fransk skuffelse

© Getty Images


Antoine Griezmann startede på banen, da Frankrig lørdag eftermiddag mødte Ungarn ved EM. En kamp, som Frankrig alle dage på papiret ville vinde, men sådan gik det ikke. Ungarn kom faktisk i front inden pausen og selvom de var trykket godt i bund i anden halvleg, så fik Ungarn point ud af kampen.

Dembélé og Lenglet startede begge på bænken, men da Fiolas mål for Ungarn stadig var det eneste i kampen efter en lille time, blev Dembélé sendt på banen for Rabiot i håbet om, at han kunne skabe noget ravage, men sådan gik det absolut ikke. Dembélé var ikke stærk på bolden og formåede ikke at sætte sig igennem. Til gengæld kom Griezmann på tavlen.

Et langt udspark fra Lloris endte med et fladt indlæg fra Kylian Mbappé. Bolden blev rettet af og faldt ud til Griezmann, der kanonerede returbolden i kassen til 1-1 efter 66 minutters spil og så var Frankrig pludselig på vej til at vende kampen på hovedet.

Der var optakt til store chancer og Mbappé kom da også igennem og var alene med keeperen, men skød lige på og brændte den store chance. Kort før slutfløjt blev Dembélé pillet ud og kamerabilleder viste, at han tog sig til det ene lår og dermed ligner det en skade for Barca-angriberen.

Der kom ikke flere mål i kampen og dermed skuffede Frankrig ved kun at få et enkelt point. De topper dog gruppen men kan miste førstepladsen til Portugal, som møder Tyskland i dag.

Clement Lenglet sad på bænken i hele kampen.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder