Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé ventes ude i fire måneder

Skader - 23. juni 2021
Dembélé ventes ude i fire måneder

© Getty Images


Ousmane Dembélé er løbet ind i en ny skade og denne gang må han under kniven atter engang. Franskmanden havde ellers gang i en god sæson og blev udtaget til EM, men en ny skade har nu sat en stopper for hans deltagelse ved slutrunden.

Både Frankrig og Barca kan bekræfte, at Dembélé skal opereres i sit højre knæ og selvom der endnu ikke er sat en dato for hans comeback fra officiel kilde, så vurderes det i spanske medier, at Dembélé først vender retur til fodboldbanen om fire måneder. Altså er hans pre-season ødelagt.

Pre-season er utrolig vigtig for fodboldspillere og specielt for en skadesramt spiller som Dembélé, der har brug for gang komme roligt i gang og opbygge sin form. Til gengæld er spørgsmålet om det er pre-season i Barca eller et andet sted, som han må se bort fra.

Barca har længe ønsket at forlænge Dembélés kontrakt, men han har hele tiden holdt klubben på afstand og med den seneste skade kan det være, at klubben endegyldigt vælger at vinke farvel til Dembélé, der skal sælges denne sommer hvis man vil tjene penge på ham. Hans kontrakt udløber nemlig om et år, hvor han kan smutte gratis. Det vil klubben undgå.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder