Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Marseille går ind i kampen om Samuel Umtiti

Transfermarked - 28. juni 2021
Marseille går ind i kampen om Samuel Umtiti

© FC Barcelona


Samuel Umtiti ligner ikke en mand med en fremtid i Barca og derfor forsøger klubben at komme af med ham. Selv er Umtiti utrolig aktiv i sin genoptræning og han går hårdt ind på at blive klar til sæsonstarten. Desværre for ham ser det ud til, at løbet er kørt.

Ronald Koeman har ikke Umtiti med i sine planer om klubben ser Umtiti som en af de spillere, man kan sælge og dermed tjene lidt penge og samtidig give luft i lønbudgettet, som klubben arbejder hårdt på at løsne op for. I forbindelse med at Barca og Marseille har talt om Konrad de la Fuente, er Umtitis navn pludselig dukket op, erfarer Marca.

Således skulle Marseille være klar til at hente Umtiti da de fandt ud af, at Barca ser sig tilfredse med 5-10 millioner euro for franskmanden. Selv lignede Umtiti et røverkøb, da Barca hentede ham for 25 millioner euro i Lyon hvorefter han slog sig fast i startopstillingen og var utrolig stærk i midterforsvaret. Desværre har han døjet med skader de seneste godt to år og nu er håbet væk.

Barca ser intet perspektiv i Umtiti længere og derfor er han på transferlisten. Hvis en klub vil gøre brug af sin interesse i Umtiti, er han altså en billig mand at hente taget i betragtning af, at han trods alt kun er 27 år. Til gengæld har han døjet meget med skader hvorfor det er et sats for en eventuel klub at hente ham.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder