Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ny Everton-træner vil have Clement Lenglet

Transfermarked - 13. juli 2021




61-årige Rafael Benítez er ny cheftræner på Goodison Park efter at Carlo Ancelotti takkede ja til Real Madrid-jobbet. Everton-træneren skal nu i gang med at opbygge sit hold og her har han senest kigget i defensiven, hvor han ikke ser den tidligere Barca-spiller Yerry Mina som stærk nok.

Ifølge avisen Sport har Rafael Benítez valgt at sælge Yerry Mina og i stedet vendt blikket mod Barcas franske Clement Lenglet, som i forvejen er udskældt af klubbens fans. Efter en tvivlsom sæson bliver der råbt efter hans afsked, men lige nu og her har Barca ingen intentioner om at sælge Lenglet.

Det er udelukkende fordi, at han næppe generer den store mængde penge, som klubben har som første prioritet. Man knokler for at kunne sælge spillere til mange penge og derfor har Coutinho og Griezmann blandt andet været inde i billedet, men der er ingen tvivl om, at med tilgangen af Eric Garcia og Oscar Minguezas flotte sæson, så er der nok af forsvarsspillere i Barca.

Spørgsmålet bliver nu om Everton og Benitez har tænkt sig at gå videre med interessen og tage kontakt til Barca over et muligt køb af Clement Lenglet, der senest var med Frankrig til EM men ikke fik den mængde spilletid, som han havde håbet på. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ny Everton-træner vil have Clement Lenglet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder