Annonce


Annonce

Annonce

Rousaud: Hvor var krammet mellem Messi og Laporta?

Nyheder - 12. august 2021




Lionel Messi har taget hul på et nyt kapitel i sit liv og ikke mindst karriere, da han i løbet af denne uge er skiftet til PSG. Egentlig ønskede han ikke at skifte væk fra Barca hvorfor han var utrolig fleksibel med at finde en løsning med klubben. De blev også enige.

Til gengæld har klubben så meget økonomisk rod, at La Liga ikke godkendte kontrakten og derfor var løbet kørt. PSG reagerede hurtigt og sikrede sig historiens bedste spiller. Nu har Barcas tidligere vicepræsident Emili Rousaud sendt et åbent brev ud, hvor han slår fast, at der er kold luft mellem parterne.

Brevet fra Emili Rousaud
- Messis tårer viste, at han ikke ønskede at tage afsted fra Barca. Fraværet af hans far (til præsentationen) viser, at der er noget, som vi endnu ikke har fået forklaret og det manglende kram mellem præsident Laporta og Messi fortæller om den kolde luft.

- Den bedste spiller i dette århundrede forlader os midt i august og efterlader klubbens fans triste og i chok. Vi skal være ærlige og erkende, at Laporta har ret, når han taler om enorme økonomiske tab, et uholdbart lønbudget og at det derfor betyder store konsekvenser. Men for mig har han ikke ret, når han siger, at lønbudgettet og den tidligere ledelse er grunden til, at Messi skal væk.

- Messi er et brand i sig selv og han generer en enorm indkomst igennem sponsorer, billetter og tv-rettigheder. Hans afsked reducerer lønbudgettet, men også klubbens indkomst - måske med mere end han i virkeligheden ville koste klubben. Ikke den tidligere løn, men i hvert fald den nye løn, som han glædeligt accepterede for at blive i klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rousaud: Hvor var krammet mellem Messi og Laporta?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder