Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Benfica klar med 10 mio. for Umtiti

Transfermarked - 13. august 2021
Avis: Benfica klar med 10 mio. for Umtiti

© Getty Images


Samuel Umtiti er ikke en særlig populær spiller i Barca i disse dage. Senest blev han buet af klubbens egne fans, da han kom på banen mod Juventus i Gamper-kampen sidste uge. Det skulle efter sigende have været dråben der flød over for franskmanden, der ellers har afvist at skifte.

Men nu ser det ud til, at han er klar til at forlade klubben. Ifølge den tyrkiske journalist Ekrem Konur, så er Benfica klar med 10 millioner euro for Umtiti hvilket er 15 millioner euro mindre end hvad Barca selv gav for Umtiti, da de hentede ham i Lyon.

Man kan dog ikke sætte dog op mod hinanden. Umtiti startede som lyn og torden og hans markedsværdi steg til over 100 millioner euro i en kort periode. Til gengæld er han ikke meget værd i dag, da hans skader har slået ham totalt omkuld og han har ikke fundet fodfæstet siden.

Klubben har længe gjort det klart for ham, at den er klar til at sælge ham, men Umtiti selv har haft et ønske om at kæmpe sig tilbage i varmen. Det ser dog ikke ud til at lykkes og Benfica-træner Jorge Jesús har efterlyst en ny venstrebenet forsvarsspiller hos den portugisiske ledelse.

Hvad der kan stå i vejen er Umtitis løn. Han er ikke villig til at gå meget ned i løn og det kan sætte en stopper for skiftet. Umtiti var da også en af de Barca-spillere, som nægtede at gå ned i løn da klubben forsøgte at frigøre kroner for at holde på Messi.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder