Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Nu får Pedri endelig en pause

Nyheder - 20. august 2021




Ronald Koeman mødte i dag pressen forud for morgendagens kamp mod Athletic Bilbao på San Mamés og her talte han om Pedris situation. I klubben er man udmærket klar over, at Pedri har brug for en pause, og derfor har man lagt en plan, som giver ham minimum to ugers pause - måske mere.

- Vi har tænkt over, hvad der er bedst for Pedri i noget tid. Han kommer til at spille mod Athletic Bilbao, men derefter får han to ugers pause. Vi har truffet beslutningen da vi ikke ønsker at komme ind i november og december med skader. Det er umuligt at opretholde så mange kampe, som han har spillet med med to turneringer denne sommer. Han har brug for en pause - og minimum to uger, forklarede Koeman på pressemødet i dag.

Dermed kommer Pedri ikke spil når Barca tager imod Getafe på Camp Nou i tredje spillerunde den 29. august. Desuden kan hans pause blive endnu længere såfremt Luis Enrique ikke udtager ham til VM-kvalkampene mod Georgien og Kosovo i starten af september.

- Jeg har talt med Luis Enrique om det, men det er en beslutning, som han skal træffe, forklarede Koeman yderligere.

Luis Enrique får også mest ud af det hvis Pedri får et hvil, da han på den måde kan hjælpe landsholdet senere i programmet. Lige nu og her kan Pedri i hvert fald se frem til mindst to ugers pause og så er det op til Enrique om pausen skal være endnu længere. En typisk sommerferie ligger på 3-4 uger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Nu får Pedri endelig en pause

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder