Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er træt af Umtitis attitude

Transfermarked - 25. august 2021
Barca er træt af Umtitis attitude

Samuel Umtiti har ikke tænkt sig at skifte klub denne sommer selvom Barca hele sommeren har gjort det klart for ham, at han ikke indgår i planerne og at man vil sælge ham. Franskmandens attitude er begyndt at irritere Barca, og det sidste man ønsker er at rive hans kontrakt i stykker. Man ønsker gensidig interesse.

Barca og Ronald Koeman har ikke Umtiti inkluderet i planerne for den kommende sæson hvorfor man ikke skal forvente at se ham på banen såfremt han formår at blive i klubben. Derfor irriterer det klubben, at man skal bruge så meget energi på forsvarsspilleren, når han har tilbud liggende på bordet, men samtidig er totalt afvisende over for dem alle.

Barca har siden forklaret Umtiti, at hans attitude er uacceptabel. Klubben ønsker at Umtiti lytter til tilbud i jagten på spilletid, som han ikke får i Barca. Umtitis plan er dog at blive i klubben indtil hans kontrakt udløber og det irriterer Barca, da de under ingen omstændigheder bare kan rive kontrakten over uden at skulle hoste op med penge. Hvis det var tilfældet, så havde man gjort det for længe siden, da man i forvejen har nok at se til.

Hvad det ender med må tiden vise. Lige nu er Umtiti ikke en fri spiller, så det kræver, at en klub viser interesse og køber ham inden for den kommende uge.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder