Annonce


Annonce

Annonce

Inter har set sig lune på Miralem Pjanic

Transfermarked - 27. april 2022
Det varer ikke længe før FC Barcelona bliver nødt til at tage stilling til Miralem Pjanic' fremtid. Sidste sommer valgte klubben at udleje ham til Besiktas, men den tyrkiske klub kommer ikke til at binde ham permanent og derfor sender de bosnieren retur til Catalonien når sæsonen slutter.

Her skal Barca forsøge at finde en ny klub til midtbanespilleren, som ikke har nogen plads på Xavis hold for næste sæson. Heldigvis er der adskillige klubber, som kigger på Pjanic og her er Inter en af dem. Egentlig ville Pjanic vil Italien sidste år, men det lykkedes ikke at gennemføre et skifte og da det tyrkiske transfervindue var åbent i længere tid, endte det med at han røg til Tyrkiet.

Til gengæld er Inter ikke klar til at smide mange penge efter Pjanic. Det mest optimale for den italienske klub er en lejeaftale, hvilket Barca godt kan acceptere, men catalanerne ønsker først og fremmest at finde en klub, som er klar til at købe Pjanic fri således at Barca ikke længere hæfter for ham.

I dag betaler Besiktas kun en del af Pjanic' løn mens Barca betaler resten. Så selvom han ikke spiller på Camp Nou, så indgår han stadig i klubbens lønbudget og uden en fremtid på holdet er han lige nu en udgift, som Barca gerne vil være foruden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Inter har set sig lune på Miralem Pjanic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder