Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Inter har set sig lune på Miralem Pjanic

Transfermarked - 27. april 2022Inter har set sig lune på Miralem Pjanic

© Getty Images


Det varer ikke længe før FC Barcelona bliver nødt til at tage stilling til Miralem Pjanic' fremtid. Sidste sommer valgte klubben at udleje ham til Besiktas, men den tyrkiske klub kommer ikke til at binde ham permanent og derfor sender de bosnieren retur til Catalonien når sæsonen slutter.

Her skal Barca forsøge at finde en ny klub til midtbanespilleren, som ikke har nogen plads på Xavis hold for næste sæson. Heldigvis er der adskillige klubber, som kigger på Pjanic og her er Inter en af dem. Egentlig ville Pjanic vil Italien sidste år, men det lykkedes ikke at gennemføre et skifte og da det tyrkiske transfervindue var åbent i længere tid, endte det med at han røg til Tyrkiet.

Til gengæld er Inter ikke klar til at smide mange penge efter Pjanic. Det mest optimale for den italienske klub er en lejeaftale, hvilket Barca godt kan acceptere, men catalanerne ønsker først og fremmest at finde en klub, som er klar til at købe Pjanic fri således at Barca ikke længere hæfter for ham.

I dag betaler Besiktas kun en del af Pjanic' løn mens Barca betaler resten. Så selvom han ikke spiller på Camp Nou, så indgår han stadig i klubbens lønbudget og uden en fremtid på holdet er han lige nu en udgift, som Barca gerne vil være foruden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...
33 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
1 t. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
2 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....

Ugens mest læste

Seneste nyheder