Annonce


Annonce

Annonce

En svær beslutning for Miralem Pjanic

Transfermarked - 1. august 2022
Miralem Pjanic er tilbage i FC Barcelona efter end ophold i Tyrkiet. Han var med på turen til USA, hvor han viste sig rigtig flot frem. Her kan man i hvert fald tale om en spiller, som udnyttede sin chance. Spørgsmålet er hvad fremtiden bringer for bosnieren.

Inden pre-season gik i gang var der ingen tvivl om, at Pjanic bare skulle videre fra klubben, men hans kvaliteter på midtbanen kan ingen tage fra ham og Xavi var ovenud tilfreds med Pjanic' indsats i træningskampene, men det bliver alligevel en svær beslutning for spilleren - for han skal ikke forvente meget spilletid i denne sæson.Barca har otte midtbanespillere i truppen i dag, men Riqui Puig forventes at forlade klubben denne sommer så man lander på syv - og det er uden Pjanic. Gavi og Pedri er fremtiden på midtbanen mens Busquets højst sandsynligt spiller sin sidste sæson og alligevel kan se frem til en masse spilletid, da hans position er så svær at erstatte med en ny mand.

Hvis Nico bliver i klubben vil han blive en af de spillere, som vil stå foran Pjanic for at få spilletid. Det samme må ventes om Franck Kessié hvorfor der er flere muligheder på midten for Xavi for ej af forglemme Frenkie de Jong og Sergi Roberto. Det komplicerer tingene for Pjanic.

Pjanic' mål er stadig at triumfere i Barca, men udsigten til spilletid er minimal og grunden til, at han fik spilletid i træningskampene var egentlig blot fordi, at spillerne ikke er klar til at spille 90 minutter hvorfor der blev skiftet godt ud undervejs. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


En svær beslutning for Miralem Pjanic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder