Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Besiktas dropper Pjanic - vender retur til Barca

Transfermarked - 12. april 2022Besiktas dropper Pjanic - vender retur til Barca

© Getty Images


Når sæsonen slutter returnerer Miralem Pjanic til FC Barcelona. Sådan ser det ud lige nu, da tyrkiske Besiktas ikke har nogen intentioner om at holde på bosnieren. Det var ellers udset til at blive en god handel, da Besiktas ønskede at holde på ham, men piben har fået en anden lyd.

Pjanic er netop vendt retur fra en længerevarende skade og har derfor indledt de seneste to kampe på bænken. Midtbanespilleren havde en svær tid i FC Barcelona under Ronald Koeman og har flere gange skudt med skarpt mod den hollandske træner og omvendt rost Xavi - angiveligt for at få en rolle på Barcas hold i næste sæson.

Situationen er dog den, at Xavi er tilfreds med sin midtbane hvis han samtidig får Franck Kessié ind, så der er slet ikke plads til Pjanic og det betyder, at Barca skal på arbejde for at finde en klub, der ønsker at hente spilleren. Pjanic har endnu et par år tilbage af sin Barca-kontrakt mens lejeaftalen med Besiktas udløber til sommer.

Kontrakten i Barca slutter i 2024 og derfor kan Barca være heldige at få lidt penge for bosnieren ved at sælge ham til sommer. Dert er i hvert fald kalkuleret, at der kommer nogle penge ud af handlen, da Barca ikke får brug for ham i næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

38 min. Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
1 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
3 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
5 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
7 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
9 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
10 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
11 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
12 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
13 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder