Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Pjanic skifter til Sharjah FC

Transfermarked - 7. september 2022
Endnu en spiller forlader FC Barcelona. I jagten på at løsne op i lønbudgettet har Barca sendt en masse spillere afsted denne sommer og mens transfervinduet lukkede for et par dage siden i Spanien, så er det stadig åbent i Emiraterne.

Sharjah FC bankede på Pjanic dør for nyligt og kom med et tilbud, som var for godt til at bosnieren kunne afvise. Derfor kom der hurtigt en aftale på bordet og nu bekræfter klubberne, at handlen er gået igennem.

- FC Barcelona og Miralem Pjanic er nået til enighed om at frigøre spilleren fra sin kontrakt, som bandt ham til klubben til slutningen af sæsonen 2023/2024, skriver klubben således på sin hjemmeside.Miralem Pjanic kom egentlig til Barca under besynderlige omstændigheder, da klubben byttede Arthur for bosnieren i 2020. Inden da havde Pjanic spillet 178 kampe for Juventus, men i Barca er det kun blevet til 30 kampe, da han i sidste sæson var udlejet til Besiktas.

Efter endt lejeaftale i Besiktas var planen, at han skulle sælges, men i stedet overbeviste han Xavi om at få en chance. Situationen er bare den, at Frenkie de Jong fortsat er at finde i klubben mens Franck Kessié er kommet til samtidig med at Gavi har spillet sig ind i startopstillingen. Derfor skal Pjanic se langt efter spilletid og han har derfor besluttet sig for at skifte.

Rent officielt er Pjanic blevet ophævet fra sin kontrakt i FC Barcelona mens Sharjah efterfølgende har hentet ham på en fri transfer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Pjanic skifter til Sharjah FC

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder