Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedri ventes ude i en måned - men er det nok?

Skader - 1. oktober 2021
Pedri ventes ude i en måned - men er det nok?

© Getty Images


Pedri spillede mange kampe i sidste sæson. Rigtig mange. Faktisk gik han fra at spille 37 kampe for Las Palmas i sæsonen 2019/2020 til at bryde igennem sæsonen efter i Barca og på landsholdet fik han også lov til at spille EM før han blev udtaget til OL. 73 kampe kom han op på.

Herefter vendte han straks hjem til Barcelona for at indlede den nye sæson, hvor han spillede med i de første to kampe før han fik sig en velfortjent sen sommerferie efterfølgende. Sommerferien valgte han dog at forkorte, og det koster nu på skadesfronten.

Det er ikke længe siden, at Pedri var ude med en skade. Det var dog glædelige nyheder, at der ikke var tale om en alvorlig skade, som først frygtet. Til gengæld er han nu sat ud af spil igen og i dag måtte han træne for sig selv og i morgen sidder han over når Barca på udebane møder Atletico Madrid.I Barca har man utvivlsomt håndteret situationen omkring Pedri forkert. Det kan der ikke herske tvivl om. En så ung spiller skal beskyttes, men han var fremragende for Barca og man rådede ham til at blive hjemme fra OL og i stedet holde pause, men han har også drømme og valgte derfor at tage afsted.

I dag betaler Pedri altså prisen for sin vilde sæson og med sin anden skade i denne sæson er spørgsmålet nu om det blot er de første i rækken af mange. I forvejen har klublægerne i Barca ikke et godt ry, så det hele er et stort spørgsmål i disse dage - alt, man kan håbe er, at Pedri meget hurtigt vender retur.

Ifølge spanske medier er der dog tale om en typisk muskelskade som holder ham ude i 3-4 uger. Men spørgsmålet er altså om det er nok. Er han ude i den næste måned går han således glip af kampene mod Atletico Madrid, Valencia, Dynamo Kiev, Real Madrid, Rayo Vallecano samt hjemmekampen mod Alavés. Først i den første kamp i november ude mod Dynamo Kiev er han tilbage.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder