Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: En blind mand kan se, hvad vi mangler

La Liga - 3. oktober 2021
Piqué: En blind mand kan se, hvad vi mangler

© Getty Images


Barca tabte i går 2-0 til Atletico Madrid i La Liga og dermed blev der smidt mere brænde på det i forvejen enorme bål i Barca. Gerard Piqué spillede kampen mod madrilenerne og lagde ikke skjul på klubbens svære tid da han blev interviewet lige efter kampen.

- Vi startede okay og gik efter at tage hånd om kampen. Vi var modige, men så scorede de to mål af samme slags og fra det øjeblik kunne vi have spillet i tre timer uden at score mål. Det er hårdt. Vi lider, det må vi være ærlige at sige. Der er ikke andet for end at arbejde hårdt, kæmpe, få noget ro i landsholdspausen og så komme tilbage med fornyet energi, forklarede Piqué.

- Vi har ikke kun ét problem. Der er mange. Selv en blind mand kan se, hvad vi mangler. Det til trods skal vi nok komme oven på igen, men jeg vil ikke lyve: Vi er mange i truppen, som ikke har oplevet en så stor nedtur før. Vi har det dog godt sammen i omklædningsrummet og vi alle ønsker at vende situationen, men det er ikke let.

Efter landsholdspausen venter et svært program med tre hjemmekampe mod Valencia, Dynamo Kiev og Real Madrid.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder