Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: City nægter at lade Sterling smutte nu

Transfermarked - 8. oktober 2021
Medie: City nægter at lade Sterling smutte nu

© Getty Images


Raheem Sterling spiller ikke lige så mange kampe som han plejer i Manchester City. Den store transfer af Jack Grealish betyder, at Sterling ofte er blevet henvist til bænken og med mindre spilletid har han åbnet døren for et skifte - og den info har man fanget i Barca.

Således er Barca interesseret i at hente Sterling allerede til januar. Hvis ikke man kan forhandle en god pris hjem, så ønsker Barca at leje Sterling. Men det bliver ikke nemt at overtale Manchester City. The Sun rapporterer således, at Manchester City ikke har tænkt sig at slippe Sterling billigt midt i sæsonen.

Manchester City og Sterling har lagt i forhandlinger om en kontraktforlængelse, men ifølge samme medie er forhandlingerne strandet. De to parter kan på nuværende tidspunkt ikke finde hinanden og Sterlings intention er ikke at forlænge bare for at sidde på bænken og spille et par kampe her og der.

Om Barca er gode nok til at overtale Manchester City eller om de overhovedet gør brug af sin interesse til januar må tide vise, men det bliver ikke nemt at overtale den engelske klub, som absolut ikke mangler penge. Så der skal en specielt forhandlingsteknik til for at få kapret Raheem Sterling til januar.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder