Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: City kræver 50 mio. euro for Sterling

Transfermarked - 15. november 2021
Avis: City kræver 50 mio. euro for Sterling

© Getty Images


At Barca er interesseret i Manchester Citys Raheem Sterling er ingen hemmelighed, men det ser svært ud for catalanerne at få fat i den hurtige englænder. I City er han ikke blevet brugt nær så meget i denne sæson som tidligere, og nu har City åbnet døren for et skifte.

Sterling har kontraktudløb i 2023 og derfor er City begyndt at spekulere over om klubben skal forlænge kontrakten med ham. I mellem tiden byder Barca sig til og deres ønske er, at de lejer ham til januar hvilket City også er klar på at indgå en aftale om, men den engelske klub kræver, at Barca skriver under på en obligatorisk købsoption til sommer på 50 millioner euro. Det bremser Barca, skriver avisen Sport.

I Barca har man ingen penge. Specielt ikke 50 millioner euro, som man bare kan gå ud og fyre af. Egentlig var der tale om, at Xavi ville have 20 millioner euro til januars transfervindue, men det beløb er faldet til 10 millioner euro som følge af de seneste omstændigheder - bl.a. at klubben har hentet netop Xavi.Om Barca til sommer vil have nogle aftaler på bordet eller endnu flere penge vides ikke endnu, men klubben forsøger stadig at fundet en udvej, så man kan få fingrene i Raheem Sterling. I City er man da også klar over, at Sterlings værdi falder for hver dag, han kommer tættere på kontraktudløb og derudover hæver han også en høj løn, som City gerne vil spare væk.

Som et tredje punkt ønsker Sterling selv at rykke videre i karrieren og med kontraktudløb om halvandet år, en høj løn i City og Sterlings eget ønske håber Barca på, at man kan presse City ned i pris.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder