Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ousmane Dembélé ventes klar i næste uge

Skader - 23. oktober 2021
Ousmane Dembélé ventes klar i næste uge

© Getty Images


Ousmane Dembélé har igen været ude med en længerevarende skade, men nu ser det endelig ud til, at han er på vej tilbage. Han når næppe at blive klar til kampen mod Real Madrid i morgen, men vurderingen går på, at han er klar til udekampen mod Rayo Vallecano på onsdag.

Dembélé pådrog sig en skade i en landskamp for Frankrig mod Ungarn den 19. juni. Han har været ude af spil lige siden, men nu ser det endelig ud til, at han kan snøre støvlerne igen og begynde at spille kampe. Ronald Koeman savner en spiller som Dembélé utrolig meget, da træneren mangler en mand til kanterne, hvor Dest egentlig er begyndt at spille rigtig fint.

Ansu Fati er også kommet tilbage og det har lynhurtigt givet pote, og med Dembélé på vej tilbage satser Koeman på, at man kan blive endnu farligere, da man nu får flere strenge at spille på.

Dembélé var i Finland i sidste uge for at blive tjekket af den længe, som senest opererede ham. Ifølge Esport3 forløb det hele efter planen og Dembélé kan derfor blive udtaget til kampen mod Rayo Vallecano, hvor han kan få et par minutter i benene. Beslutningen er dog op til Ronald Koeman.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder