Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vildt: Koeman tangerer 86-årig negativ rekord

El Clasico - 25. oktober 2021
Vildt: Koeman tangerer 86-årig negativ rekord

© Getty Images


Barca er langt fra tidligere styrke. Det blev vist endnu engang i går, da holdet tabte 1-2 hjemme til Real Madrid i en kamp, hvor man virkelig havde brug for en sejr. Det var først i det 97. minut, at Kun Agüero fik scoret, men der var ingen tid tilbage efterfølgende og så var det altså for sent.

Ronald Koeman har været under et massivt pres længe og det pres blev kun øget efter gårsdagens kamp. Faktisk var det tredje El Clásico i træk, som Barca taber under Ronald Koeman og dermed tangerer han en negativ rekord dateret tilbage til 1935, hvor Patrick O'Connell var træner i Barca.Patrick O'Connell er den første og eneste Barca-træner i historien til at tabe tre El Clásicos i træk i La Liga. I går blev Ronald Koeman den bare anden Barca-træner i historien til at tabe tre El Clásicos i træk. Patrick O'Connell var træner i klubben fra 1935-1940 og det var altså her, at han førte holdet til tre nederlag i træk mod den evige rival.

Selvom træneren ikke selv har skylden, så er det ham, som det hele falder tilbage på og det samme er tilfældet med Ronald Koeman. Fansene ønsker ham ude, men Laporta har fredet ham flere gange og spørgsmålet er hvor længe præsidenten kan tillade sig at holde fast i Koeman, som desuden også har ført holdet til en historisk dårlig start i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

12 min. Barca har bedt Chelsea om at betale 30 m...
1 t. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
2 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...

Ugens mest læste

Seneste nyheder