Annonce


Annonce

Annonce

La Masia viste lyspunkter mod Dynamo Kiev

Champions League: Af Anders Mathiasen - 3. november 2021




Det var allerede før kampstart et faktum, at Barca ville lide i Kiev, men de fik en vigtig sejr med hele syv La Masia-spillere i startopstillingen. Sejren betyder, at Barca kan sikre sig deltagelse i ottendedelsfinalen med en hjemmesejr mod Benfica senere på måneden.

Et vigtigt mål fra Ansu Fati lyste op i et ellers trist møde, hvor det længe så ud til, at Barca ikke ville finde nettet. Xavi Hernandez kan have alle mulige planer for Barca når han lander i klubben, men han bør tage en angriber med sig til Barca eller overveje situationen for at få afsluttet angrebene. Barca scorer ikke mange mål og det kom igen til udtryk i går. Barca spiller noget bedre nu, end de har gjort under Koeman i lang tid, men det er stadig tydeligt, at holdet har problemer med at få afgjort kampene.

Ansu Fati var den eneste Barca-stjerne, som lyste op i den ukrainske nattehimmel. Han spillede ikke en fantastisk kamp og han havde ikke mange chancer, men han var i stand til at afgøre det da chancen faldt for fødderne af ham. Han viste fremragende teknik til at holde bolden nede og brage den i mål, efter at Oscar Minguezas lave indlæg lidt heldigt dukkede op foran ham i feltet. Ansu Fati er Barcas fremtid og det fortsætter han med at vise.

En af de få positive ting for Barca i denne sæson har været fremkomsten af ​​flere akademispillere på førsteholdet. Der er blevet sagt meget om Gavi, som allerede har fået sin debut på det spanske landshold, men Nico Gonzalez fortjener også en stor mængde omtale. Midtbanespilleren ser i stigende grad ud til at høre til på Barca-midtbanen, og fremtiden for Nico ser yderst lys ud.

Barca så til tider rystende ud i forsvaret, og Dynamo Kiev kunne have straffet dem ved mere end én lejlighed. Med respekt for Dynamo Kiev ville en modstander af højere kvalitet have været i stand til at skille Barca fra hinanden - for spillemæssigt var det ikke på højeste niveau.

Ousmane Dembele vendte tilbage efter sin skade, og han ser ud til at han vil indhente den tabte tid. På mindre end en halv time så han mere livlig og farlig ud end mange af hans holdkammerater på 90 minutter og derfor håber klubben på, at han kan holde sig skadesfri. Desuden arbejdes der på en kontraktforlængelse af franskmanden.

Memphis Depay fortsætter med at blæse varm og kold luft, og tirsdag aften var ikke for alvor hans aften. Hollænderen havde ingen reelle chancer og havde svært ved at få indflydelse. Han blev ofte lukket godt nok og havde svært ved at finde rum og plads til at brillere.

På en aften, hvor angrebet aldrig rigtigt slog til, kan man som Barca-fan varme sig ved tanken om, at La Masia igen spillede en stor rolle i Barcas startopstilling, og fremtiden kan derfor betegnes som aldeles lys. Og endnu mere nu hvor det ligner, at Xavi lander i klubben som cheftræner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


La Masia viste lyspunkter mod Dynamo Kiev

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder